2022-KPSS Ön Lisans Sınavı Giriş Yerleri Açıklandı!

2022-KPSS Ön Lisans Sınavı Giriş Yerleri Açıklandı!

2022-KPSS Ön Lisans Sınavı’nın giriş yerleri ÖSYM tarafından adayların erişimine açıldı. Bilindiği üzere 2 Ekim tarihinde gerçekleştirilmesi planlanan 2022- KPSS İn Lisans sınavının tarihinde değişikliğe gidilmişti. Peki 2022-Ön Lisans KPSS ne zaman? Adana’da KPSS hazırlık kursu ile başarının anahtarı konumunda olan Işın Eğitim Kurumları Ön Lisans KPSS’ye dair merak ettiğiniz bütün gelişmeleri sizler için derledi.

KPSS Ön Lisans Sınavı’na girecek adaylar şuandan itibaren giriş belgelerinin sorgulama ekranına erişebilecekler.

KPSS Ön Lisans Sınav Giriş Yerleri İçin Tıklayın

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından gerçekleştirilecek olan Ön Lisans KPSS’ye girecek adaylar artık giriş belgelerini görüntüleyebiliyorlar. Bu da herkesin sınav yerini öğrenebileceği anlamına geliyor. Fakat şimdi de Ön Lisans KPSS’nin tarihi merak konusu.

2022 Ön Lisans KPSS Sınavı Ne Zaman?

Öncesinde 2 Ekim 2022 günü düzenlenmesi öngörülen ancak KPSS Lisans oturumlarının iptaliyle sonuçlanan süreçte ertelenmesi kararlaştırılan Ön Lisans KPSS’nin yeni tarihi ÖSYM tarafından açıklandı. Yeni takvime göre KPSS Ön Lisans Sınavı 9 Ekim 2022’de gerçekleştirilecek.

Ön Lisans KPSS Giriş Yerleri Açıklandı Mı?

9 Ekim 2022 günü ÖSYM tarafından düzenlenecek olan sınav için öğrencilerin sınav giriş belgelerine erişimi şuan itibariyle mümkün. Bu da sınava girecek tüm adayların istedikleri taktirde sınav giriş yerlerini, öğrenebilecekleri anlamına geliyor. Sınav giriş belgelerini görüntülemek isteyen adaylar https://ais.osym.gov.tr linkine tıklayarak aday işlemleri sistemi üzerinden bunu gerçekleştirebilirler.

Adayların unutmaması gereken bir husus da sınav günü saat 10.00’dan itibaren hiçbir adayın sınav binasına alınmayacağı…

Sabırlı ve istikrarlı çalışanların başarıya ulaştığı KPSS maratonunda en yakın yol arkadaşınız Işın Eğitim Kurumları sınav süresince hızlı ve doğru bilgileri sizinle paylaşarak başarıya olan yolculuğunuzda sizinle birlikte yürümeye devam edecek…

Sosyal Medyada Paylaş
Talep Formu