2022 KPSS Ortaöğretim Sınavı Ne Zaman? KPSS Giriş Belgesi Nasıl Alınır?

2022 KPSS Ortaöğretim Sınavı Ne Zaman? KPSS Giriş Belgesi Nasıl Alınır?

KPSS Ortaöğretim Sınavı için heyecan dolu geri sayım başladı. Ortaöğretim mezunu çok sayıda insan kamuda çalışabilmek için KPSS’de yarışmaya hazırlanıyor. Peki sınav saat kaçta yapılacak ve kaç dakika sürecek? Adaylar sınava girecekleri yerleri nasıl öğrenecekler? Adana ortaöğretim KPSS hazırlık kursu Işın Eğitim Kurumları, 2022 Ortaöğretim KPSS’ye dair merak edilen her şeyi sizler için anlattı.

ÖSYM tarafından merkezi olarak gerçekleştirilen Ortaöğretim KPSS sınavı yarın uygulanacak. Adaylar sınav giriş yerlerini ÖSYM’nin resmi web adresinde bulunan aday işlemleri sistemi üzerinden sorgulayıp öğrenebilecekler. Sınavın saati, tarihi ve süresi ile ilgili bilgilerse şu şekilde…

2022 KPSS Ortaöğretim Sınavı Saat Kaçta?

2022 Ortaöğretim KPSS’ye neredeyse saatler kaldı. 6 Kasım Pazar günü saat 10.15’te düzenlenecek sınava girebilmek için adayların en geç saat 10.00’da sınav binasında olması gerekiyor.

Ortaöğretim KPSS Sınavı Kaç Dakika Sürecek?

KPSS ortaöğretim sınavında adaylar 60 genel kültür testinde 60 da genel yetenek testinde olmak üzere toplamda 120 soruyu 130 dakika içerisinde cevaplamaya çalışacak. 2 saat 10 dakikalık bu sınavda sorulara doğru cevap vermek kadar bunu hızlı bir şekilde yapmak da önemli olacak. Işın Eğitim Kurumları olarak sınavda yarışacak tüm adaylara başarılar diliyoruz.

Sosyal Medyada Paylaş
Talep Formu