2023 MSÜ Sonuçları Açıklandı

2023 MSÜ Sonuçları Açıklandı

Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı (2023-MSÜ) sonuçları bugün (27 Nisan) açıklandı. Adaylar, MSÜ sınav sonuçlarına nasıl bakılacağını merak ediyor. İşte MSÜ sonuçları sorgulama ekranı...

MSÜ sınavı 2 Nisan 2023 tarihinde yapılmıştı. MSÜ sonuçları bugün adayların erişimine açıldı. Sonuçlar, https://sonuc.osym.gov.tr adresinden öğrenebilecek.

MSÜ Sonuç Açıklama Ekranı İçin Tıklayın!

MSÜ Bölümleri

Kara Harp Okulu’nda, subay diplomasının yanında mühendislik, işletme, kamu yönetimi, sosyoloji ve uluslararası ilişkiler alanlarında ulusal ve uluslararası denkliği olan lisans diploması da veriliyor.

Piyade, tank, topçu, hava savunma, kara havacılık, istihkâm, muhabere, ulaştırma, ikmal, bakım, personel, maliye, harita alanlarından subay yetiştiriliyor. Harbiyelilerin yeme, barınma, giyim, harçlık, eğitim-öğretim gibi tüm ihtiyaçları devlet tarafından karşılanıyor.

Havacılık ve uzay mühendisliği, elektronik mühendisliği, bilgisayar mühendisliği ve endüstri mühendisliği alanlarında akademik ve askeri eğitim ile özendirici uçuş eğitimi veriliyor.

MSÜ 2022 Askeri Öğrenci Temini Taban Puanları

Erkek Adaylar için

Erkek Adaylar için

Kadın Adaylar için

Kadın Adaylar için

Astsubay Adayları için

Astsubay Adayları için
Sosyal Medyada Paylaş
Talep Formu